detoxifiere – 1

urmarea de aici

Avem obiceiuri sprituale toxice – de aceea barfa, ochiul rau, invidia, minciuna sunt mai vatamatoare decat o portie de éclair cu frisca (bine doua portii…)

Este interesant ca detoxifierea este o maniera de abordare a unei relatii corecte cu Dumnezeu si cu cei din jur :“sa dam la o parte orice piedica si pacatul care ne infasoara asa de lesne si sa alergam cu staruinta in alergarea care ne sta inainte”(Evrei 12.1) Si aici este grupata starea de limitare a unor lucruri nefolositoare si actiunea fizica de parasire a unor pozitii paguboase. Da la o parte ce nu-ti foloseste si nu sta, alearga, misca-te!

Exercitiul cere disciplina. Fii dispus sa accepti detoxifierea nu doar ca o alternativa “la moda” ci ca o metoda in care iti poti ajuta mintea, inima, sufletul si trupul sa fie disciplinate spre a trai sanatos si a te bucura deplin de prezenta unui Dumnezeu Viu.

Dintr-un punct de vedere curatarea sufletului de impuritati aduce beneficii si pentru trup.  Exista o intercorelare daca incepi din partea aceasta: suflet spre trup. Daca incepi din partea trupului  – intercorelarea inca exista – este posibil sa nu ajungi intotdeauna la partea spiritual pentru ca “trupul”(cum arati, cum zic altii ca esti, etc.) iti va capacita toata atentia si energia.

Detoxifierea la nivelul spiritului si trupului te ajuta sa te aliniezi scopului initial pe care Dumnezeu l-a avut cand ai aparut in lume.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *