despre

Ideea unui spatiu online in care sa fie combinate lucruri ce tin de suflet si trup a aparut in preocuparile mele vre-o 2 ani de zile in urma. N-am vanat-o de niciunde;pur si simplu a fost o nevoie personala, o determinare proprie. Apoi am vazut ca Rick Warren si “altii” au fost vizitati de ideea cam in aceasi perioada cu deosebirea ca ei transformat-o intr-un bussines avenue. Eu nu intentionez asta. Spatiul acesta re:forma se doreste locul comun in care se vor intersecta/cumula expriente, idei, concepte toate cu rostul de promova gasirea acelui punct de echilibru personal in care sufletul, trupul sa atinga nivelul optim dorit de Dumnezeu.

Nu voi oferi retete miraculoase. Nu cred in ele. Totul cere munca si sacrificii. Este greu sa te intorci la ceea ce ai fost creat sa fii, dar nu e imposibil. Nu voi face comert cu scurtaturi spre fericire.

Nu sunt adeptul vre-unei diete anume. Il invit pe fiecare sa-si cunoasca bine corpul si sa stie ce limitari are, ce nevoi medicale are, ce isi poate permite si nu.

Accentul nu va fi pus in directia de a avea un trup sanatos/frumos(cat de cat) si un suflet zdrentuit/neglijat. Spritualul domina materialul dar nu trebuie suprasolicitat in detrimentul materialului.

Nu voi fi sigur pe aici; din cand in cand voi beneficia de ajutorul lui David care isi continua pregatirea academica in nutritie si fitness. L-am provocat sa isi prezinte franturi din ceea ce a acumulat si tot astept de vre-o 2 ani sa inceapa dar au fost mereu si vor fi mereu alte lucruri atins pe agenda sa. Il cred… Vor mai fi alaturi prieteni, cunoscuti cu care imi face placere sa ma intalnesc, ce-s animati si ei de ceea ce canadienii au pus pe harta materiilor de specialitate: educatia fizica.

Cand vorbim de calitatea vietii de cele mai mutle ori ne uitam sa vedem ce avem prin casa, sifonier, seif sau garaj. Nimic mai fals. Calitatea este data de sanatatea trupului si spiritului/sufletului. Cantitatea vietii este in mana lui Dumnezeu. Mandatul de administrare a vietii duce spre controlarea nivelului calitativ a acesteia.

re:forma – nu-i doar despre cum arati ci despre cum te simti, despre sanatatea sufletului si trupului tau.

re:forma – fortifica si maximizeaza resursele pe care sufletul si trupul le pot dezvolta pentru viata ta.

re:forma – controleaza-ti emotiile si timpul cand acestea par ca au ajus la capat.

Gaseste forma pe care Dumnezeu vrea sa o ai. Intra in forma pe care Dumnezeu a pregatit-o de la inceput. Obtine vitalitatea spirituala, cunoscand voia lui Dumnezeu pentru tine si traieste in trup cu tot respectul pentru Creator.

Oamenii sanatosi, fericiti, multumiti nu se nasc; devin asa prin interactiunea cu Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *