ceea ce e valoros cere timp

Ceea ce se pierde prima data intr-un proces de transformare a corpului tau este…rabdarea; apoi pierzi ceva din masa musculara si abia in stagiul al treilea ceva din “patura de grasime”.

Stiu ca-ti doresti rezultate rapide si pentru asta oamenii/”specialistii” au inventat tot felul de retete(numite in general de curatire). Nimeni nu-ti spune efectele secundare pentru acestea.

Fixeaza-ti un tel pe care il poti atinge. Nu te gandi sa pierzi prea mult intr-o saptmana dar nu te multumi nici cu prea putin. Se apreciaza ca dupa un efort intensiv, constant daca pierzi 3-4 pounds pe staptamana esti intr-o faza acceptabila pentru inceput.

Este foarte posibil ca la inceput sa pierzi din greutate mult mai usor. E fascinatia primelor 2 saptamani. Apoi se atinge o faza de platou si acolo incepe lupta.

Rabdarea este o caracteristica lucrata de Duhul Sfant inluntrul omului; o roada a Duhului Sfant. Tendinta natural-umana este impletita cu nerabdarea. Nerabdarea ne poate fura din rezultatele dorite si ne poate alimenta cu dezamagire. “Mai bun este sfarsitul unui lucru decat inceputul sau…” – spune inteleptul.

Un tip ii spunea unui prieten:

– Nevasta-mea a inceput o cura de slabire de 3 saptamani.

-Ooo, da si cat a pierdut pana acum?

-Doua saptamani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *